شهردار منطقه ۱۴ از ایجاد گذر گردشگری «غذای ملل» با هدف رونق فرهنگی، اشتغال و گردشگری در این بخش از پایتخت خبرداد.

شهردار منطقه ۱۴ از ایجاد گذر گردشگری «غذای ملل» با هدف رونق فرهنگی، اشتغال و گردشگری در این بخش از پایتخت خبرداد.

به گزارش سیاسی نیوز؛ امیر یزدی با همراهی سعید بیگی مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران ضمن بازدید از محدوده و مسیر تعین شده گذر گردشگری و عرضه مواد غذایی در شرق و جنوب شرقی، گفت: ا ین طرح با الگو برداری از خیابان سی تیر و باب همایون در منطقه اجرا می شود تا این سرزندگی را در بخش شرقی پایتخت رونق دهیم.

یزدی با اشاره به مصوبات صورت گرفته، الزامات ترافیکی و مراحل تایید نهایی جهت طرح المان های شهری برای تکمیل و اجرای این پروژه گفت: با ایجاد این گذر از محدوده دانشگاه آزاد تا ابتدای بلوار، در آینده نزدیک در این نقطه از منطقه شاهد رونق کسب و کار و محور گردشگری منطقه خواهیم بود.

سعید بیگی مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل نیز با اشاره به اهمیت رونق گردشگری در نقاط مختلف تهران، ایجاد گذر ملل را در این راستا مثبت و اثر بخش برشمرد.

وی با بیان اینکه در این زمینه تجربیات موفقی در خیابان های سی تیر و باب همایون داشتیم، گفت: به نظر می رسد این طرح در منطقه ۱۴ نیز مثبت و در جهت رفع معضلات اجتماعی آن رونق فرهنگی، اشتغال و گردشگری خواهد بود، از این رو همکاری لازم جهت تسریع در اجرای این طرح در منطقه صورت می گیرد.

یزدی در پایان با بیان اینکه راه اندازی این گذر نشاط اجتماعی و آسایش خانواده ها را به همراه خواهد داشت، از برنامه ریزی برای راه اندازی گذر گردشگری «غذای ملل» تا پیش از پایان سال جاری خبرداد.

غذای خیابانی

غذای خیابانی به غذاهای ارزانقیمت، آماده خوردن یا نوشیدنی‌هایی گفته می‌شود که توسط دستفروشان در خیابان، بازارها یا نمایشگاه‌ها به فروش می‌رسد. معمولاً غذای خیابانی از روی یک گاری یا چرخ ویژه ارائه مواد غذایی یا یک خودرو به فروش می‌رسد.

بیشتر غذاهای خیابانی از آشپزی محلی و خوراکی‌های محلی سرچشمه می‌گیرند؛ اما ممکن است غذاهایی که در سطوح وسیع هم خواهان داشته باشند به صورت خیابانی به فروش برسند.

لقمه انگشتی و فست فود دو نوع خوراک رایج در خیابانها هستند. معمولاً غذای دستفروشها (غذای خیابانی) از غذای مشابه در رستورانها ارزان‌تر است. مطالعه سال ۲۰۰۷ سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) نشان داد که روزانه در سراسر جهان، ۲٫۵ میلیارد نفر در خیابان غذا می‌خورند

  • نویسنده : شکوه زین الدینی